Dzięki zastosowaniu starannie dobranej mieszanki naturalnych, wysokiej jakości składników otrzymujemy marmolady owocowe, gdzie udział owoców szlachetnych jest minimum 20%. Wyjątkowy smak i tradycyjna receptura pozwala nam na uzyskanie konsystencji twardej, smarownej, barwy ciemno czerwonej do bordowej. Idealne do ciast, pączek, drożdżówek, bezpośredniego spożycia lub jako półprodukt cukierniczy, wsad owocowy. Produkt bez sztucznych barwników.
Łączna zawartość cukru 58g na 100g produktu.
Sporządzono z 110g owoców na 100g gotowego produktu.
Termin przydatności | 6 miesięcy |
Masa netto | 14 kg |
Ilość sztuk na warstwie | 11 wiader |
Ilość sztuk na palecie | 55 wiader |
Dla zwiększenia i utrzymania jakości oraz bezpieczeństwa naszych produktów wiadra zgrzewamy folią barierową.